Одчиняйте двері, починайте драку!
Я вже так втомився жити, мов за фахом.
Я вже так втомився від нудних істерик –
Починайте драку! Одчиняйте двері!
Час почати першим
Тиснути рутину.
Скільки нових звершень
Нині в домовинах?
Скільки ти задумав,
Та забракло часу,
Адже знову суму
Натягнув гримасу?
А життя навшпиньках
Розіграє драму:
Годі вірші тринькать
І гулять словами!
Бук візьми до рук - і
Ти ж таки струйовий!
Через тяжкі муки
Вирви подих новий!
Одчиняймо двері –
І назустріч страху!
Плюнь на тінь містерій,
Починаймо драку!
24.03.2015