́Дівчинко,чого тепер жалієш?
Ти ж знала,що все буде саме так.
Не варто було піддаватися спокусі.
Для нього ви були лиш друзі.
Та знаю,я,що в нього вперше ти влюбилась,
І як дура вся йому розкрилась.
Ти повірила в чудову казку,
А він надів надійну маску.
В думці сотні раз його ти посилала,
При зустрічі,неначе,дар мови втрачала,
Не могла сказати,що хотіла стільки раз
І як завжди почула мільйони неправдивих фраз.
І так минає n-ніч,
І розумієш,що любов та просто-bitch.