Хроніка прийдешнього.10.
03.03.2015* 10:25
- Панове!
Я маю честь відкрити ці Установчі збори нашої держави, про яку так довго та багатопланово говорили наші пращури та батьки. На повістці дня стоїть одне питання: Визначення дати та системи перших виборів до Думи республіки Сибір.
Ви, представники існуючих місцевих органів самоуправління, повинні будете обговорити та прийняти пропозиції по цьому питанню - відповідні документи вам роздані.
Докладаю вам, що на перше засідання Думи, яке відбудеться після одноразових виборів депутатів Вищого органу та Президента, на якому буде затверджене узгодження стосовно Ради Міністрів, ми маємо намір запросити широкий загал представників держав світу. А зараз на наших Установчих зборах присутні в якості спостерігачів представники держав, які утворилися на руїнах Росії. Я маю честь представити вам представників: Кубані, Татарстану, Башкірії, Туви та Зеленого Клину.
В якості спостерігачів також присутні представники ООН та Китаю.
По зрозумілим причинам представник Московії відсутній. Відсутні також представники тих територій та країв в минулому Росії, де відбувається під егідою ООН процес державоутворення.
Отже, для основної доповіді слово надається...
***
Це варіант розвитку подій №2. Вірогідність К=0,8.