Під завалами там, під Донецьком, наш Герой помира сьомий день… Допомога ось-ось, допомога в Пісках… Допомоги нема… «Старший брат» накриває свинцевою ковдрою… Все ламає, руйнує, паплюжить… А Герой наш голодний, знекровлений… Холодами зими вже знесилений… Як же страшно йому помирать… Сьомий день помирать… Десь далеко в селі на колінах стоїть доця кіборга перед іконою… І молитва гаряча у серці кипить – просить Бога про зниклого тата… Просить день, просить ніч… А її «старший брат» молить Бога про вбивць… Помира наш Герой сьомий день в самоті… В самоті, в чорноті, під завалами… Доцю він захистив, ворог тут не пройшов. Не пройшов і не пройде ніколи!
1 березня 2015 року
Нова Одеса