І знов заливає вірші
Гіркавить червона калина
Я більше, не хочу Більше
Того почорнілого тліну
І манить на захід мрія
А сонце вбиває зі сходу
Я більше йому не вірю
Він смертю німою бродить
Тепліє на весну вітер
Розносить кривавий слід
Тут сльози, що нікуди діти
І діти що вже без сліз...