Вибір. Це найважче в житті людини
Особливо коли це загрожує її почуттям
Бо бувають такі жахливі нестерпні хвилини
Коли хочеться піти і не повернутися із небуття
Як важко вибрати між правдою
І тим що краще зачекає
Щоб робота не була твоя марною
Але ж все на цім світі буває
З одного боку хочу щиро я тобі признатись
А з іншого я краще промовчу
Бо важко буде тобі в такому вже зізнатись
Тому можна я це просто прокричу...
Люблю! Ой горе лишенько мені
Тепер на мене він і не погляне
Тепер закриюся навіки я в собі
Допоки в серце моє він же не загляне!