Україна - наша слава!
Нам накази - не слова!
Ми - захисники держави,
Діти хліба й батога!
Ми прийшли сюди ще дітьми,
Двадцять з лишком юнаків.
Шлях до світла був крізь пітьми,
Пил летів з усіх боків!
Ми кричали: нам боліло,
Кров не міряли на дріб,
Слабкості не знало тіло,
Мужній дух летів в політ!
Черга, постріл, знов до бою.
До молекули клітин
Ми тепер брати з тобою,
Хай й своєї мати син.
Нас навчили жити гідно.
Ми виконуєм наказ.
І на землю нашу рідну
Воїнами йдем від вас!