Дороге дитятко, маленька потішко,
Нехай щастям стелиться доленька-доріжка,
Хай здоров'ям матінка земля напуває,
Вірою й надією серденько палає!
Нехай оченятка – голубі озерця –
Світяться любов'ю до самого серця!
Хай душа іскриться щедрістю людською,
Правдою рясніє й мудрістю святою!
Нехай вишивається стежка рушниками,
Що ведуть до хати, що спішать до мами…
Хай молитва зіркою стане провідною,
Що тамує спрагу радістю земною.
Нехай оминають біди і тривоги;
Щоб не заростали бур'яном пороги…
Хай добром зігріє бабусина казка,
Береже від злого дідусева ласка,
Молитви матусині шлях благословляють,
Колискові радістю-щастям засівають,
Татусева ніжність в серденьку зростає –
Хай воно вкраїнською піснею співає!
Нехай завжди янголи з тобою літають,
Кожен крок найменшенький твій оберігають!
Підростай, Катрусенько, на втіху родині,
На славу і гордість неньці Україні!!!