Знову, знову сніг малює картину життя.
Дивиться, не може зрозуміти скалічене дитя.
Таке гарненьке, біле, ніжне, аж торкає за живе,
Чи справді таке невимовно чарівне,
чи просто для дитятки нове?
І знову, знову сипле сніг,
Не видно під ним маленьких неокріпших ніг.
Зима 2011/12.