Я не байдужа і не холодна, не хвилюйтесь за мене.
Я не вважаю любов дурницею, не думайте навіть.
Тільки боюсь, що можу лишитись самотньою.
Мені хтось потрібен - не можу собі зізнатись.
Набагато простіше тримати свої почуття на припоні,
Від страждань я вже натерпілася досить.
Тому краще тримати усе під контролем
І не спускати із ланцюга емоцій.
Ніхто не має це знати – проте так хочу
Видувати бульбашки й з них ліпити повітряні замки
І купувати на двох солодку вату на площі,
Та, як на гріх, не вмію як слід кохати!