Є янгол той що з неба сходить,
Він лиш шукає почуття,
І обвиваючи стрілою,
Влучає в серце,в два життя.
І в час коли стріла проникне,
Даруючи чудову мить,
Лиш двоє разом розуміють,
Приємний біль в грудях болить.
Він розриває з середини,
На волю пустить відчуття,
І даючи велику силу,
Взлетіти разом в майбуття.
Той янгол подарує вічність,
Коханням бути так щодня,
Він підштовхне вас на ті кроки,
Щасливим бути все життя.
І об’єднавши в одне ціле,
Притягує лиш два серця,
І зникне там, далеко в небі,
Поринувши в те небуття.
А.А. Отченко