Новий рік
Ось і знову прийшов Новий рік,
Завітав на привітний поріг
І, неначе в казковому сні,
Добрий настрій дарує мені.
Приспів:
Новий рік – це дитинства улюблене свято!
Новий рік – це цікавих дарунків багато!
Новий рік – це ялинка в яскравих вогнях,
Щастя, радість і сміх у дитячих очах!
Хай тріскучий мороз за вікном,
За родинним зберемось столом
І теплом новорічних пісень
Цей зимовий зігріємо день.
Як годинник дванадцять проб’є,
Таємниче бажання моє
Дід Мороз повезе у мішку
В рік новий на казковім візку.