більше сповідатись
більше говорити
більше сподіватись
більше радитись з тобою
привіт, мій друже
я знаю, що я не чистий, не милосердивий
не відвідував уроки Макарія Великого
лиш вірив, що все банально і красиво
шо все що відбувається навколо
не вимагає мене відкритого
мені розповідали про вірність і про любов
про те що русалкам важко плавати у воді
про те шо не потрібно запивати дешевим коньяком
те що тобі так близько
те що лежить на мілині
та і торочили про зраду
та і про ненависть не забували
та про те як ангел в кожного з нас знаходив вади
хоч і приховував це від всіх
ми ж про це не знали
мені наспівували пісні про чужий смуток
про те що дощ як ти назавжди буде вірним мені
я благав я просив я не хотів про це чути
і далі благав лишити все на мілині
більше сповідатись
більше говорити
більше сподіватись
більше радитись з тобою
привіт знову, мій друже
я знаю що і ти не чистий, не білієш
а в твоїй голові грається хворий Шуман
і так мало шуму, так мало часу хворіти
ходити в білих халатах
від інших білих далі бігти
далі втікати далі летіти
далі божеволіти далі вмирати
далі плакати далі плекати
далі самим собі аплодувати
то ж і є кінець
то ж час закривати фортепіано
наші коти нас давно зробили п'яними
не потрібно питати в них навіщо де і звідки
час моєму сусіду міняти платівку