Краще б ми не зустрілися – дівчино зі свинею біля школи.
Ідилія зруйнована. Ти виводила нас за школу планувати втечу зі школи.
Ідилія зруйнувалася коли старша авторитетна вчителька сказала, що втікати зі школи погано, ми тоді їй повірили, а може дарма.
Ідилія відновилася коли ти така вільна стояла біля університету зі сигаретою.
Чорт забирай, ти дівчина зі свинею, таки мала рацію, ти мала рацію мала.
Хоч і досі не впевнений я, я не знаю - чи була ти насправді права.