"Доброго ранку, порожні пляшки
і до побачення, випічка й кава,
Порозбивав глечики -горшки,
Ай молодчинка, ай красава,
Коли наодинці, коли один " (Бумбокс )
Замість вранішньої молитви -цигарка,
Кільце диму -моє "SOS! ".
Розпущене волосся, труси, маринарка -
Я сама собі і Пилат, і Христос.
Одновимірний світ в чотирьох стінах,
Вікно -портал у реал.
Мій бог став перед твоїм на коліна,
Твій бог -блефував.
Залогінитись ще раз у твоїх мізках,
Безкінечні "Чому? " - unlock.
Замість вранішньої кави -віскі
На цвинтарі метеликів і пляшок