У спілкуванні чути хочемо приємне,
А не образи, негатив, різкі слова...
Любовні фрази і висоти, потаємне,
Щоб від кохання закрутилась голова.
Щоби життя цвіло у серці, гомоніло,
Щоб врятувати свою душу від біди,
А слово щастям відбивалось і зоріло,
Переросло у цілісні земні плоди. 2015