Слова Алли Баранкевич.
Я вірю завжди тільки в те,
Що Україна розцвіте.
Ворогів всіх відженемо
І чудово заживемо.
Приспів:
Україно моя! Україно!
Україно Моя! Рідна ненько!
Болить дуже за тебе країно!
Душа моя вся і серденько!
Всі україці люди щирі.
Ми привикли жити в мирі.
Ми любимо Україну!
Нашу Неньку - Батьківщину!
Приспів:
За неї всі підемо в бій.
І Путіну скажемо: - СТІЙ!
В українців не стріляй!
Танки й зброю розвертай!
Приспів:
Ми не дозволимо стріляти.
Людей мирних убивати.
Ми до сих пір були братами.
Тепер стали ворогами.
Приспів:
За що стріляєте ви в нас?
За що? Запитуємо в вас?
На крові щастя не знаходять.
По трупах ногами не ходять.
Приспів:
Ви тут щастя не знайдете.
З чим прийшли і з тим підете.
Прийде вже скоро така дата.
Від БОГА прийде вам відплата.
Приспів:
Він один лише все знає.
Кара яка, й кого чекає.
Поки не пізно - огляніться !
І до Росії поверніться!
Приспів:
Молюсь завжди за Україну.
За свю рідну Батьківщину!
Нам всім ГОСПОДЬ допоможе
І УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!!!