Любов ти перша і остання,
Зворотна відданість мені,
В тобі зійшлись шляхи кохання,
Щоб не блукав в самотині.
Ти не лише таїнство мала,
А й друг, товариш у житті.
Мені ти радість дарувала,
Щоб я не збився із путі.
На віки зв'язані з тобою
Міцними узами буття,
То я веду тебе з собою,
То ти ведеш мене в життя.
У нас є діти і онуки,
Спасибі, долі осяйній,
Що не вела нас до розлуки,
Зміцнила у сім'ї одній.
І я вже дід, а ти бабуся,
Здоров'я слабша з кожними днем,
А в молодість не повернуться
І як тепер ми проживем?