Зоряні стікери на стелі
Наліпки планет на моїй стіні
Вони що так довго сіяють над головою у приватному небі
А потім сіяють всю ніч у моїй голові
Заворожило сіяння зірок на стелі,
ілюзорне перебігання планет
Не відриватиму очі допоки
не пролечу поміж асамблеї комет
Одного ранку я не проснувся
Посмертний діагноз геліотичний інтоксикоз -
отруєння із надміром космічного газу,
астрально-психічний невроз.
Міжзоряний світ, життєдайна метеороїдна пилюка
Жахаюча красою червоно-зелена небесна гадюка
У пошуках просторів, все дальше у проміле
Вселенна лякала, але обіймала мене.