Дитяча асиметричність будинків, незвичайне чуття кольору й форм
Штани оранжеві і різноКольорові, будинки у синіх й зелених куртках
Там ніхтО не вмирає, хіба у круїзах, на кораблях
Місто зимових садів, приємний дотик наших кімнат, а з екскрементів світло
На дровах, на деревах халабудки у парках і посмішка з того не сходить з лиця
Нам друг вітер, що дає нам світло, моЖливість зарядити свій персональний аЕроплан
Творці настрою – яскраві фарби та непрямі лінії, це ти
Право кожНого заквітчувати свої оМріяні бАлкони
Зовнішні стіни Є яскраво прикрашені – сріблясті моделі,
різноБарвні колони – купол фрУктових кущів, росТуть замість вікон, а на даху тюльпанИ
у під’їздах виставка, графітчик – професія, свідомість це ми
Це місто дітей, бо діти не роблять війни.
Впустити фанТазію, уяву в життя, художник – Вічно зелена трава
Ми рОбимо так щоб небу, не було соРомно падати дощу.
Малярство – напис душі, Чи колористика, барвИ – закодований текст
Ковточок дерев посеред іМовірних пустель
На спомин Фріденсрайху Гундертвассеру