Люблю, хоча й не рідко тебе лаю.
Приходь до мене, вип'єм чаю.
Розмову мимоволі розпочнемо,
Думками світ весь обіймемо.
Ми поговорим про роботу, стрес.
Я знов поскаржусь: "Де той прес?".
Ти ж про футбол, про травму нову.
Здобув медаль і перемогу.
Як завжди в тебе літра чаю,
А я ж маленьку кружку маю.
Як завжди коржики смачні,
Нічні розмови затяжні.
Помрієм разом про машину й хату,
Згадаємо, як разом їли вату.
Нафантазуєм комікси смішні,
А на кінець історії страшні.
І знов мене ти будеш лоскотати,
А я ж гучніше реготати.
Ти випадково вдариш мене в ніс -
Хутчіш цілуєш. Усе без сліз.
До тебе тулюсь - обіймаєш.
"Моя маленька" - називаєш.
Поволі очі закриваєм.
У світ елюзій поринаєм.