Привиддя дивні полюбивши -
Тоді ніхто вже не засне.
Я той хто робить з ночі світло,
кромішню тьму за радість визнає.
Доброї ночі любі дітки, це я – голос з вашої подушки!
Про мене говорять лише пошепки.
Я той, хто вилазить з під вашого ліжечка коли ви самі.
Дочекавшись ночі, збираю пилюку з місяця
і обсипаю зоряним попелом ваші повіки
Будьте уважні малеча! Я вам дещо тут приніс:
- демонів, духів, злих ельфів і іншу казку
ту темряву, яку ви так любите, той страх, на який ви так чекаєте.
Мої шрами зі срібла та золота
З моїх уст іскряться жовті, зелені й оранжеві спалахи
Я викликаю вібрацію тремтячих пальців у ваших батьків
І їхні спроби забути мене марні
Сон реальність – у сні ніхто не спить.
Чому так рідко ви приходите у гості?!
Темрява – це світлий час дітей.
Допоки любитимеш ніч – я буду нестрашний.