В майбутніх, у довгих роках величчя
України,також народу мого,
Бачу красиві, щасливі обличчя,
Сталий в державі, в суспільстві вже звичай
Глибоко шанувати пам'ять цього
Покоління, що це щастя зробило,
Що віддало своє життя в боротьбі,
Що землю кров'ю в борні окропило,
Ставши грудьми проти навали Пітьми,
Проти підлого ворога із Ночі,
У якого людожерські всі дії,
В якого навіть Муза смертю строчить,
Проти споконвічного ворога - проти Росії.
01.02.2015
К.