О, як прекрасно жити в цьому світі!..
Планета наша, матінка Земля,
Для нас дітей-людей усе віддала:
Ліси і гори, ниви і моря.
Царем зробила понад всім живущим,
Усе для нас, все для дітей своїх...
Безсовісні ми: нищимо і мучим,
Й жаліємось: здоров"я не у всіх.
А де ж йому, нещасному, узятись?
Отрута всюди: пестицид, нітрат
Не тільки лиш хвороби набуваєм -
Здоровий глузд іде в дегенерат.