Земля вдягла сорочку сніжно - білу,
Мереживо, гаптоване морозом.
Дерева сонно інієм прикрились,
Зірки по небу найповнішим возом
Чумацьким шляхом з Півночі на Південь...
Везуть свинець, біду та лиху славу.
Коли північні хлопці схаменуться:
Вдягнуть сорочки, знімуть "балаклави"?