У день цей зимовий, в народження свято
Прийшли ми сьогодні Оксану вітати.
Ви – подих бурхливий живого вулкану,
Ви – саду цвітіння. Вітаєм, Оксано!
Чудова дружина і матінка класна,
Бо двійко дітей і онуків прекрасних.
Ви – свіжість ранкова і шум океану,
Вітаємо вас, наша гарна Оксано.
Красива, швидка, працьовита, мов бджілка.
У Вашому погляді грає сопілка.
Ви ясна пелюстка у квітці тюльпану.
Вітаємо Вас, наша гарна Оксано.
Порадниця добра і щира подруга.
Як твердість на ниві, позичите плуга.
В Вас - вітрова легкість і міцність каштану.
Вітаємо Вас, наша гарна Оксано.
Бажаєм, щоб мали здоров’я і силу.
Щоб вгору від щастя здіймалися крила.
Щоб були Ви люблена палко, жадана.
Вітаємо Вас, наша гарна Оксано.
Хай легко працюється Вам в установі.
Хай доля дарунки дає гонорові.
Ви - наче на вершки, мов солодка сметана.
Вітаємо Вас, наша гарна Оксано!
Хай діти і внуки здоровими будуть.
Усе, що в житті їм потрібно, здобудуть.
Хай Бог довгих літ Вам напише до плану.
Вітаємо Вас, наша гарна Оксано!