Говорять, ангели живуть на небесах,
можливо й так - я не перевіряв.
Але я бачив на яву, а може в снах,
як серед нас один ходив - гуляв.
Це була дівчина чудової краси,
дзвіночок - сміх і голос тиха хвиля.
А блиск очей-гарніше ранньої роси,
як же спуститись із небес вона посміла?
Як же посміла з'явитись серед нас,
і освітить промінням все навколо?
і навіть день - порівняно погас,
адже вона прекрасна і чудова.
Вона, як пісня ніжна,мелодійна,
як гроно винограду соковите.
Життя без неї,річ зовсім непотрібна,
душа і серце, все нею оповите.