всі мужики -козли
як не крути, як не верти
всі вони чистого роду козли
з іншого боку, з правого боку, з лівого боку, посередині - всі вони з народження скотини
і їхнє "я люблю "використовується тільки тоді, коли давно не було кайфу,
коли їм хочеться,
коли чешеться, пече,
вони згадають слово і вона біжить давати те
блін, та пішли ви всі , гамнюки !
думаєш, зробив діло і можеш тікати ?
думаєш, наплював у душу і будеш жити після цього як в шоколаді ?
ей, покумекай своєю головою:
все вернеться з більшою вагою
мерзотник, падлюка, негідник, скотина
не підібрати слів, щоб описати як я ненавиджу тебе, таку людську істоту жахливу
і ще говорять, що жінки погані
ще хтось пікає, що ми вас кидаємо, не цінуємо, не пестимо.
тьху, та пішли ви з погорбу на дно !
у вас в душі каміння, сміття і вічне багно
ви не вмієте бути поруч, коли погано
ви не вмієте любити просто так, просто, завжди, щиро, і
так бажанно,
ми, на відміну, відповідаємо за свої вчинки
тим більше, за слова
а не залишаємо одну, самотню тоді, коли болить душа
тоді, коли тече усе від крові
тоді, коли втрачаємо найдорожче, найкоштовніше, яке не зможемо більше нести з собою !!!
скотино, твоє життя у пеклі, у неволі
не місце таким падлюкам на цій землі
безсердечна , егоїстична і суха особа
мені щиро жалко твоїх батьків,
які, не знаючи, принесли в світ ще одну біду
чуму.
якщо побачу, то найкращий варіант - твоя голова об стіну !
ID:
550422
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 10.01.2015 19:36:40
© дата внесення змiн: 10.01.2015 19:36:40
автор: taniyaa
Вкажіть причину вашої скарги
|