http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=549616
Ми стрибали на Майдані
Щоб зігрітися і для...
Москаляку на гілляку –
А ще краще – на Кремля!
Путін з Хамом хочуть їсти
Та нічого не робить...
Мо й Європа допоможе –
Хамів путінських звалить!
З москалями воювати:
На війні - як на війні!
Стала самооборона –
Переможемо в борні!
Москалям того не знать,
Як це зиму простоять!
Увесь світ нам аплодує:
За свободу! Так тримать!
Ми уже здолали "феню",
переможем москаля,
доберемось і до Сені
буде вільною земля!
Буде вільна Україна!
Хто б чого нам не казав,
Щоб не стрИбала скотина -
Для того народ стрибав!
:zpunish: