Сонце! Сонце! Я в морі сонця!
Я пірнаю, тону, живу!
Я тягнуся до тебе, сонце,
Я до тебе в блакить пливу!
Обцілована теплим сміхом,
Ластовиннями зацвіла.
Небо! Радість! Жагуча втіха!
Я у сонці! Така мала!!
В жовтій спеці як в ополонці,
Задихаюсь, тремчу, сміюсь!
Захлинуся гарячим сонцем!
До безпам’ятства ним нап’юсь!
Барви й світло в шаленій гонці,
Аж вихлюпується блакить!
Сонце! Сонце! Я в світі сонця!
Воно щастям в мені горить!