ДО ТВОРУ: Ліліт. експромт на вірш Lu57 ПОКЛИК ЛІЛІТ АВТОР: Наталка Гуржій
Нажаль, у більшості не знає світ,
що перша жінка то була Ліліт,
не із ребра сердешного Адама,
не Єва, а вона - найперша дама!
Вона не рвала яблука із саду...
Та участь перших - інші всі позаду!
Тому її направили до Аду -
Щоб там наводила порядок!
Усіх тих гадів мала научити,
кому із них потрібно що робити,
Локшини їм навішати на вуха...
Знімаю перед нею капелюха!