Мене побачиш – рот не роззявляй,
Я не плакат, - чекаю на трамвай!
Тобі не все одно…чого я тут стою?
Не Порошенко… просто леді-Ю.
А вибори, - то всенародне свято…
А вам лиш треба нас переобрати.
На гроші і обличчя я плюю…
Я не хухри-мухри, а просто супер-Ю.
Погода – непогода – не біда…
Біжать роки, як річкою вода…
Чекаю поки звільнять мені крісло,
Свисток від чайника, чи рак на горі свисне.
Чого стою? – О, це я добре знаю…
- На гроші з газу.
- Їх лишень чекаю.