Усі проблеми на цім світі…
На тому – вже нема проблем,
А гроші - брудна пляма в заповіті -
Нічого ми туди не заберем.
Душа уклінно попрощається із тілом,
Дух вільний вже чекає на суді…
Судитимуть безстрасно, цілим миром -
Усе життя, як сльози у воді.
Всю заздрість, жадібність і дурість…
Душі простять, - вона душеслабка,
А духу не пробачать хтивість –
У пекло – відбивати гопака!
На тищу років! Хай отам танцює!
Там з газом не буває перешкод…
Усі правителі там якісно працюють -
Щоб не наклали із трьох шісток код.
Священики і пастори – всі разом…
Пательня з чавуну для них окрема,
Бо продавати бога разом з квасом -
Вже на дві тищі важить така тема.
Ми на землі помолимось за них:
«Прости їм, Боже, їх пропащі душі.
Не присилай нам підарів отих,
Бо знову воювати з ними мусим!
Додай ще часу – хай в с молі киплять,
Аби згорів смердючий дух дотла,
Всіх тих, які «радіють» і народ гноблять -
Немає гірше в світі зла!
Вони розумні, щоб лизати дупи,
Ховати свої очі від ганьби,
Не люди то, а то ходячі трупи
Оті без духу люди – то раби!
Рабів до раю не пускають
На те й потрібно це, земне, життя.
По тому як ти жив там зустрічають:
Падлюки – до чортів!
Лиш вольний гідний раю!
17.01.2014