я посміхатимусь лише з тобою,
і прокидатимусь щаслива день у день.
я так люблю тебе, єдиного, одного,
ти найпотрібніший із тисячі людей.
я сумуватиму лише з тобою,
зіпершись на твоє плече.
я вдячна долі, що ти є зі мною,
ніхто ж від неї не втече.
існую я, живу тобою.
мій біль - твоя біда...
моє життя закутане зимою,
а ти для нього вічна теплота!
я посміхатимусь лише з тобою,
зіпнувшись на міцне плече.
спасибі, рідний, що завжди зі мною
тобі, коханий, вдячна за усе!