Дякую за початкову риму і натхнення моєму дорогому Куму - Міші Стасіву!!
А чи для того
нам Бог дав
то коротесеньке життя,
щоб ми стогнали??
А чи для того
ми прийшли
в цей світ,
щоби здаватись??
Чи ж то нема
в нас волі й сил,
щоби боротись??
Чи ж нам судилось
все життя
навколішки стояти??
Ні, не для того
ми народились,
щоби рабами
вічно існувати.
І не для того
нам сила духу дана,
щоб тільки нити вічно
і стогнати.
Боротися завжди -
ось в чому
наша місія
в цім світі.
І передати
свою волю дітям.
А разом з тим
і силу - силу жити!!