Нас всіх об'єднує одна погода,
Нас всіх об'єднує одна печаль.
В очах цих біль, але й свобода,
А в серці віра й невимовний жаль...
Що відчуваєш, дорогий солдате?
Про що ти мрієш у своєму сні?
Я знаю ти тримаєш за руку брата,
А в голові думки буйні,страшні.
Ще вчора з ним ти воював за Неньку,
Ще вчора з ним стояв за український мир.
Тепер той Хтось обірвав нитку тоненьку,
В твоїх очах збудив сліз та жалю вир...
Не плач, герою, його чекає вічний рай,
Не плач. Тебе ж чекають діти і любов.
Ви боронили разом наш рідний край,
А скільки було між вами тих розмов!..
Хай дощ змиває рани, що не гояться в душі.
Пробач йому, не зміг з тобою до кінця.
Ти просто знай, добра бажав той друг тобі,
Хоч й обірвалося його життя...