Набридло вже мені давно
З коханням цим ховатися
І знаю я, що всеодно
Колись мушу зізнатися
Приспів:
Лише тобі,лише одній
Напевно, я признаюся
Чому хожу я сам не свій
Чому тебе цураюся.
А все тому,що вже давно
У тебе я закоханий
Та не дивлюсь в твоє вікно
Бо гість я там не проханий.
А може все не так як я
Собі понавигадую
І будеш ти колись моя
Бо лиш про тебе згадую.
Приспів:
Лише тобі, лише одній
Напевно, я признаюся
Чому хожу я сам не свій
Чому тебе цураюся.
А все тому, що вже давно
У тебе я закоханий
Та не дивлюсь в твоє вікно
Бо гість я там не проханий.