Слава Україні, Слава Нації, Смерть Ворогам,
Ми за синьо-жовтий прапор, що нас всіх об*єднав.
За волю України стоятимемо до кінця,
Ми нізащо не здамося до останнього бійця.
Я пишаюсь тим, що живу в Україні,
Богом нам данній вільній країні.
Мова солов'їна, багата історія та звичаї,
Наша Батьківщина ніколи не буває в відчаї.
Синьо-жовтий прапор патріотів всіх єднає,
Справжній українець історію держави знає.
Досить війни, ми ж брати, чи ви забули?
Хочу миру та щоб війни всі минули.
Повертайтеся живими, я благаю вас рідненькі,
Віддаєте життя за волю нашої неньки.
Душу й тіло ми положим за нашу свободу,
І покажем, що ми, браття, козацького роду.