Вже рік минув, душа болить мов вчора,
В очах і сум , і біль , і злість,
Згадаю всіх , кого розстрілювала свора,
Ми сповідались в смерть, спроміноюючи міць.
Вже рік минув, а ми, живі і досі,
Та жодного, чия рука,
вбивала всіх моїх братів по крові,
не засудили на віка.
Не згинули і кровопивці,
Які команду дали псам,
Грабіжники ,маніяки-вбивці,
Принишкли в владі по куткам.
Та олігархи ви програли,
Не зрозуміли, не сягли,
Що тимчасово знов у владі,
Ми навіть ще не почали......
Радійте , поки що, танцюйте,
І думайте що все в руках,
Та вже сьогодні , зрозумійте,
ви на своїх похоронах....................
21.11.2014р
нынешняя прокуратура страны не чем не отличается от предыдущей...ох и долго ж Вам идти к своей цели...
А.Круп відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Маємо наснагу і час,
step by step до мети,
в дупу москальщини газ,
якщо по Світлу іти.
Звісно що вони поки будуть ховатись. Але так як хочуть вони вже не буде ніколи , буде по-нашому. І прийде час коли один крикне -Слава Україні, а увесь світ відповість - Героям Слава.