Учора зайшли в гості зелені чоловічки:
По мові – росіяни,
Але, пардон, - без лички.
Все чинно, добре, ввічливо – кімнату зайняли,
Почали в стіну гупати, -
Щоб двері там були…
Як двері нові зробимо, - то будемо там жить!
А, поки що, потерпите –
Крізь вас будем ходить!
Своїх бомжів поселимо, - пояснюють вони, -
Місцеві – не населення –
Збирайте кавуни!
Щоб все було в законі – почнем голосувати:
Усіх хто буде тут за нас –
Не будемо чіпати…
Стою у капцях, думаю: цікава демократія…
Бо їх налізло повно вже, -
А проти – тільки я та я…
́25.09.2014