Оберіть мене у Президенти –
Я не буду красти і брехати,
Поверну і гроші і проценти,
Буде і тепло у кожній хаті.
Оберіть мене, проголосуйте
Від своїх сердець і від душі
Галочки де треба намалюйте
Не за гречку, хліб чи за гроші.
Оберіть мене у Президенти –
Буду з вірою до вас, для вас, служити,
Враз втечуть, як не захочуть вмерти,
Ті хто «заслужив» - будуть сидіти!
Скінчиться війна і Крим вернеться,
Привезуть у клітці навіть Хама,
Газ по 50 – знов повернеться,
Прибіжить, як родич, сам Обама!
Меркель навезе нам пиріжків,
Пива із сосисками у жовтні,
Путін від цього б всього здурів, -
Й одягнув штани він синьо-жовті!
Олігархи гроші принесуть,
Знищені заводи - запрацюють,
З закордонів браття повернуть,
Нас усі побачать і почують!
Будемо ми вільні та заможні,
Буде в кожній нашій хаті свято –
Оберіть лишень мене, якщо спроможні,
Я ж Вас не прошу чогось багато!
Хочете і далі під панами?
Хочете діток своїх в окопи?
Хочете щоб розбрат поміж нами?
Ви «хохли тупії», чи «укропи»?
Оберіть людину в Президенти!
Дайте шанс країні, хоч би раз…
Знову оберете екстрименти –
Хто з вас буде Йог чи П-Тарас?
Стану перед вами на коліна!
Наче до ікони помолюсь,
Має ж бути там така людина,
Можу те зробити! - Я берусь!
Знову запишається країна, -
Як в великдень писане яйце -
Маслом намалюю цю картину,
Не зроблю – то плюньте у лице!
Стану на коліна, і з Майдану,
Піднімусь на Банкову, до Ради
Помолюсь, за сотню, що злетіла,
Сльози витру біля барикади.
Оберіть мене у Президенти –
Будемо ми разом керувати,
Зайці, пастори, всі інші елементи,
Будуть щонеділі звітувати.
Може б і обрали, – та чатує
За гнилим парканом з кізяка,
Їх охороняє і рятує –
Лютий цербер – гнида ЦВК.
«Хай народ, як хоче - голосує, -
Ми самі тут будем рахувать»,
Цих не реєструє, не фіксує, -
На закони їм давно насрать!
«Ми так розуміємо закони, -
Всі закони робимо під себе…»
Горе України та прокльони –
Їм не чути – бо вони "на небі".
Оберіть мене у Президенти –
Через рік пізнаєте країну,
Зможемо і зробим, як студенти,
Що перемогли таку машину!
Більше Вас вмовляти я не буду –
Вибір Ваш – як далі будем жити,
Треба це робити, – буде «чудо»!
Тільки ж в Президенти оберіте!
ID:
538897
Рубрика: Поезія, Громадянська лірика
дата надходження: 23.11.2014 02:38:54
© дата внесення змiн: 07.01.2016 19:59:29
автор: Петро Кожум'яка (Ян Укович)
Вкажіть причину вашої скарги
|