Вона п’є чай, а він з лікером каву
Він любить зи́му, а вона нена́видить сніги
Вона без солі їсть, він додає приправу
Втомився усміхатись, а їй це до снаги
Він дивиться вперед, вона-на небо
Вона б літала, він-об’їхав б світ
Йому до сонця байдуже, для неї то потреба
Вона любить троянди, а він-ромашки квіт
Він не засне до ранку, для неї сон-важливо
Вона піде,яскраво, він-опустивши зір
Він не боїться страху, вона тонка, чутлива
Життя для неї-казка, для нього то турнір
Вони до болю різні, в них різні інтереси
Їм скажуть «Ви не пара», «Шкода, та не складеться»
Дурня всі гороскопи, що пишуть зранку в пресі
Вони-разом, допоки їх серце в грудях б’ється