Ти граєш, ти знову граєш
На серці вбиваєш сумнів
І ніби мене немає
Лиш тіні де рвались струни
Гітарно ядучі фрази
Вчорашній стає єдиним
Залишиш мене позаду
Де тіні недовистиглі
Пробач мене. За спогади
То не любов і не прошу
Я обіцяю чим далі йти
Я обіцяю не напишу
Ламає світло, вбиває ніч
Ангельські може такі п'янкі
Ти знов даруєш мені одній
Своєї збутості міжрядки
Пробач за моє фальшиве ні
Подарункові обгортки правди
Я зморшка лиш на твоїй руці
І те немає, що втратиш завтра