Ти молодець, розбив всі мої мрії,
Тепер не знаю я коли тобі повірю,
Ти став для мене просто всім
А потім взяв і так «розвів».
Пообіцяв кохання вічне,
А потім взяв на все забив,
Тепер мені на серці важко,
А ти нічого навіть не змінив.
Як зрозуміти твої вчинки?
Якби мені хтось пояснив,
А ти мене щодень вбиваєш
І вже цього не помічаєш.
Твоя брехня мені набридла,
Я вже об’їлася «лапші»
Я хочу просто розуміння
Стабільності, і спокою вже на душі.
Можливо все звучить банально,
Та ти мене морально вбив,
Я думала що ти коханий хлопчик,
А ти мене напевно навіть не любив.