Письменника мова багата,
Красива, легка і крилата,
І вчена, й проста, і народна,
Пристойна і чиста, природна,
Барвиста, блискуча, могутня,
Оброблена і самобутня.
Письменника мова музична
Ясна, турботлива, незвична,
Швидка, і криклива, і плавна,
І тиха, неспішна, і славна,
М’яка, особлива, смачна,
Добірна, дзвінка, запашна.
Письменника мова строката,
Вухата, носата й хвостата,
І мокра, й суха, барвінкова,
Довершена, ніжна, здорова,
Безкрайня, небесна й земна,
Сліпуча, весела й сумна.
Письменника мова велична,
Буденна і дуже незвична,
Тендітна, п’янка, феєрична,
Прониклива і фантастична,
Смішна, драматична, комічна,
І мильна, і часом трагічна.
Письменника мова чудова,
Пекуча, палка, виняткова,
Уїдлива, щира, співуча,
Предківська, прекрасна, квітуча,
Розмашиста, вічна, священна,
Ніким і нічим незнищенна.
8 листопада 2014 року
ID:
537808
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 18.11.2014 20:19:27
© дата внесення змiн: 18.11.2014 20:19:27
автор: Андрій Козловець
Вкажіть причину вашої скарги
|