Чому ти швидко так тікаєш
Я просто хочу говорити
Невже я зовсім нецікавий
Невже це я холодний вітер
Я почуття свої відкрив
І ти про це прекрасно знаєш
Хоча
Мабуть
Здаюсь смішним
Заради тебе
Воно варте
Отож прошу - скажи усе
Чи бачиш ти мене з собою
А якщо ні, то відпусти
Але не треба цього болю