просто мовчи
наче мовчання - умова
наче вода
свіжістю стримуй звук
просто тримай
кожне важливе слово
наче воно
завше не зійде з рук
просто мовчи -
фраз гамірна основа
наче німа
в тиші найбільше тонів
просто така
наша таємна розмова:
бачити сенс
у безтілесності слів