Тепер у нас все буде в шоколаді…
Можливо буде…
Може і у нас…
А, мо, як завжди – носом на колоді,
Або на дибі… Як Христа, – вже час.
У них то точно … пики в шоколаді,
Як і було, та ось чи далі буде?
Уже лаштуються у депутати – ляді…
То що, їх знову обирати будем?
Коротка пам'ять, бо довгі промови,
Як не крути хвости, - рубати треба,
Аби не довелося нам ізнову
Небесну сотню лаштувати в небо.
Чи буде, чи не буде, - Що гадати…
Збираймося до купи разом, люде.
За горло усю владу треба брати,
А не чекати: буде чи не буде.
27.05.2014