Хто знає скільки коштує війна?
Один день горя, сліз і болі?
А зрада - скільки коштує вона,
Як полічити ціну крові?
Всі речі мають іншу вартість:
Під час війни – ціна війни…
Життя, обов’язок та совість,
Своя або своїх синів?
Життя тепер – в секунді час,
Який ви можете боротись,
Дорожчий лиш боєзапас,
І темп вогню – такий часопис!
Одне мистецтво має ціну –
Мистецтво швидко убивати.
Протриматися більше за годину,
Влучніше ворога стріляти.
Жорстокість має виправдання:
Якщо не ти – тоді тебе.
А ціну людського страждання
Історія, можливо, розбере.
Нема емоцій в автоматі,
Ні болі, ні жорстокості нема –
Усе приховано в серцях солдатів…
Приціл, гашетка, постріл і катма.
Це ПОДВИГ, якщо це за Батьківщину!
Якщо за гроші – злочин (було й буде)…
Ти ворога вбиваєш – не людину,
За гроші – ти слуга Іуди.
Хто знає скільки коштує війна…
Один день горя, сліз і болі?
Що за падлюка, гаспид, сарана …
Готова проливати ріки крові?
Війна закінчиться. Як будем рахувати?
Минулий раз погано рахували…
«Пропалі безвісти» мільйонами солдати
Щоб не платити – їх і не шукали.
І біль, і сльози мають свій рахунок.
Страждання, смерть – невже ніщо не варті?
Життя – не безкоштовний подарунок,
Не рідина у поминальній кварті.
Усі рахунки треба виставити тому,
Хто статки заробив на цьому.
/Стоимость 1 дня такой войны от 5 до 10 млн.дол с каждой сторны. Это без учета разрушений, компенсаций... Неужели их нельзя было потратить на мир и людей?/