я дівчинка легкої поведінки?
ну що ж, боюся це не так...
та кожного біда припре до стінки
і в кожного житті відбудеться непроханий бардак!
я дівчинка на все спроможна,
і віддаюсь у руки всім і вся?
скажи мені, чому така тривожна,
і на тобі нема природнього лиця?
я дівчинка легкої поведінки,
я вештаюсь вночі і сплю будь-де?
тобі не імпонують отакі відтінки?
нічого, це нітрохи не стосується тебе!
судити кожен вміє з нас
й в обличчя чемно говорити,
а знаєш, рани залікує час,
ще й не таке нам доведеться пережити...